Què estàs cercant?
Potser busques…
Activitats obertes a tothom i gratuïtes, fins a completar aforament
La participació als Laboratoris és gratuïta amb inscripció prèvia
Aquest nou cicle d’activitats del SocialFestBcn 2025 proposa un programa al voltant de l’art com a instrument transformador en els processos de sanació de nosaltres mateixos i de la nostra relació amb el territori. En un món on els sistemes de salut solen estar dominats per perspectives occidentals hegemòniques, el festival obre un diàleg intercultural per explorar i honorar diverses formes d’entendre la sanació. A través de l’art, tallers, performance, cerimònies i trobades, ens aproparem a les savieses dels pobles originaris, les cultures ancestrals i altres epistemologies oblidades o marginades, qüestionant la mirada colonial sobre el cos, la ment i l’esperit.
Aquest cicle d’activitats s’inicia al setembre i finalitzarà el gener del 2026, proposant un espai de recuperació holística, obert i col·laboratiu, treballant a partir de la relació amb l’entorn i amb nosaltres mateixos, a través del so, la música, la dansa, l’escriptura, la pintura, entre altres.
Experiència multisensorial, on ens alineem amb l’arribada de l’equinocci, a través d’un concert immersiu de ressonàncies conduït per Espai Sideral. El poder transformador del so ens guiarà cap a un estat d’harmonia, on les vibracions actuaran com a pont entre el cos, la ment i l’esperit.
18.09.25 / 18.30 h a 20 h
En el marc d’aquesta performance, la reconeguda biòloga i pionera del paisatge sonor Eloïsa Matheu compartirà la seva experiència com a audio-naturalista, revelant com l’art i la ciència s’entrellacen per visibilitzar la crisi ambiental. Aquesta immersió sensorial anirà acompanyada de música en viu a càrrec de la flautista Barbara Held.
07.10.25 / 18:30 h a 20 h
SOCIAL FEST BCN és una trobada amb diferents actors del món mediambiental, audiovisual, artístic i creatiu per dialogar i proposar solucions sobre les problemàtiques socials i mediambientals de les nostres ciutats, amb l'objectiu d'aconseguir respostes col·lectives cap a un desenvolupament més sostenible.